Sweet Potato
EntriesAboutStatus

________________________________________________________________________________________
Friday, September 6, 2013 | 3:49 AM | 0 Atasinchi

4 September 2013 , is a gred day :') Seriustalk , tarikh tu tarikh sangat istimewa buat aku :') Thanks buntal sebab buat lin happy and menangis sebab rindukan buntal pada masa tu . Thanks juga sebab dh buat lagu untuk relay kita and nyanyikan untul lin :'D Lin happy bila azfar happy :') 

Dear Mohd Azfar :
Awak ingat lagi tak pada 4 August 2013 kita kenal macam mane ? Awak nak tahu tak , gara/2 awak kuih raya saya hangus sebab tunggu awak online . And gara2 awak juga buat saya jatuh cinta pada awak . Jatuh cinta ? Haahahah jiwangnya lahai kan ? Tak mao , tak mao :'p 

Awak , saya cuma nak cakap . Tolong jangan tinggalkan saya sebab saya dh mula sayangkan awak sesangat . Even saya bukan yang terbaik untuk awak . Please ! Hargai saya setiap masa kehidupan awak :'( Saya janji , yang saya akan tunggu awak dan akan setia dengan awak . Seriusly , hanya awak di hati saya sayang :') Take care ye ,kt JB tu . Nant saya balik , awak nak bawak saya pergi makdi , makan ice-cream semua tu kan ? Okay saya tuntut selagi awak masih dengan saya :'p Padan muka awak , siapa suruh janji dgn saya :') Haahahaha xD Saya kt sini sentiasa perlukan awak tau :* Awak tolong ingat tu sampai bila2 okay sayang :'> Iloveyou Mohd Azfar 

P/S : Hidup lin dh bahagia dengan azfar sekarang ! Mohon tak akan ad sesiapa yang berani rembat azfar dari lin . If you want to rembat my bf , i will rembat you back :* Haahahah xD Happy Anniversary for 1month sayang :')

PAST FUTURE




_______________________________________