Sweet Potato
EntriesAboutStatus

________________________________________________________________________________________
Tuesday, October 29, 2013 | 11:48 AM | 0 Atasinchi

Dear awak , Saya dh penat dengan semua permainan kata hati saya niy :'( Saya tak tahu apa yang patut saya buat untuk buang rasa niy jejauh . Tapi saya tak boleh tipu diri saya yang saya brfikir macamgini terhadap awak . Ye , saya tahu awak rimas . Tapi pernah awak tahu yang saya rasa takut :'( Saya takut dengan ilusi saya sendiri . Saya always fikir yang buruk/2 pasal awak . Saya sendiri tak tahu kenapa saya jadi mcmni :'( Adakah saya terlalu berfikir sampai di luar jangkaan ? Mybe :'<

Awak ? Saya tahu awak rimas dengan soalan/2 bodoh dari saya . Saya tahu awak dh fadup nk cari jawapan untuk soalan/2 saya . Tapi wak , sebenarnya saya takut . Saya takut apa yang saya fikirkan tuh betul . Hem henta laa . Saya percayakan awak tapi mind and hati saya selalu menjadi penghalang untuk terus percayakan awak . Mungkin sebab saya terlalu rindukan awak kud , sebab tuh always brcakap benda yang bukan/2 kan ? Takpe laa , saya mintak maaf kalau sejak akhir/2 niy saya menyakitkan hati awak . Tapi demi allah , saya tk prnah brniat nak sakitkan hati awak :'>

Awak , siang malam saya tk pernah putus untuk tunggu awak :'D Ye , saya bukan yang terbaik untuk awak tapi saya selalu cuba untuk jadi yang terbaik . Yes ! Saya gedik , saya garang , saya ngengada ye saya ngaku semua tu adalah diri saya yang sebenar . Saya tk perlu rasa malu untuk tutup/2 siapa diri saya . Tapi awak :'( Saya cuma nak awak sorang je rasa kemanjaan saya , kesetiaan saya , kesopanan saya semua tuh . Biar orang nampak saya buruk tapi saya nak sgd awak betul/2 kenal siapa saya yang sebenarnya :'( Jujur , saya tk secantik ex/2 awak , kawan/2 perempuan awak tapi saya ad hati yang cukup tabah untuk melalui dugaan yang di uji :'D

Hem , fifi dh pesan kt saya . Sebagai gf , walau apa pun yang terjadi kita tetap perlu fikirkan benda yang positif pasal bf dia . If bf sendiri tipu kita , biar tuhan je yang balas perbuatan nya . Betul cakap fifie , buat apa awak tunggu saya balik kalau bukan sbb awak sayang saya . Buat apa awak membazirkan waktu awak untuk rindukan saya kalau bukan sbb sayang . And buat apa awak penat/2 kan diri dan tenaga awak untuk yakin kan saya yang hanya saya sorang je dalam hati awak kalau bukan sbb sayang . Yeaahhhh ! After this , saya akan lebih cuba berfikiran mcm dulu . Saya janji pada awak saya akan ubah seperti dulu . Saya percaya awak milik saya sampai bila/2 :') Saya percaya awak tak akan sanggup lukakan hati saya lagi :') Iloveyou awak :* 

PAST




_______________________________________