Sweet Potato
EntriesAboutStatus

________________________________________________________________________________________
Friday, September 27, 2013 | 3:24 AM | 0 Atasinchi

Dunia ni berubah/2 kan ? Sometimes kita akan rasa happy , sometimes kita akan rasa sedih :'( Kan best kalau/2 hari/2 kita rasa happy :D Lagi/2 dengan orang yang kita sayang . Ya tuhan , indahnya dunia :') Why i.m said like this haa ? Act , i miss my Jepa Demok so muchh :'( Dh sebulan lebih tak meet dia :'/ Dapat meet dia , nak hug dia ketat/2 , cium dia tak lepas/2 and nak gentle perut dia puas/2 . Haahahha boleh eh mcmgitu ? Haritu balik Jaybee tak puas lepas rindu lin pada azfar . Hmm rinduny azfar :'( Nvm laa , nant tamat prsekolahan kan lin balik . Ngedate laa di kau sepuas/2 yang mungkin :'p Haahaa 

Every sweet moment time lin meet azfar haritu , sumpah buat lin semakin rindu :') Satu per satu lin tak boleh lupakan . Lin menangis , lin ketawa , lin merajuk semuany lin lalui time tu . Lin menangis sebab lin trpaksa cancelkn ngedate lin haritu . Then lin ketawa sebab lin dapat lepak dgn kawan/2 and at the same time malam tu juga lin dapat jumpa azfar . Lin merajuk pulak hanya sebab tk dapat ngedate dengan bestie lin "BELLA" . Sokay , lin faham bella busy dengan kenduri dia time tu :'D 

Aahhh kenapa ni sampai sekarang terbayang/2 lagi apa yang lin nan azfar lalui time tuh ? Why ni why ? Hmmm henta laa :'( Everyday , lin tengok gambar yang sama sambil ketawa dan membashkan pipi lin dengan airmata ni :'D Happynya rasa bila dapat tengok gambar tu lelama :'( Seronokny bila hari/2 azfar ad di samping ;') Hmmmmmm.......:'^ Lumrah percintaankan , lebih baik brjauhan daripada brdekatan :'D Cinta jarak jauh lebih sweet daripada jarak dekat tapi serius cinta jarak jauh ni always bagi kenangan yang pahit dan manis :') 

Azfar sayang , lin tak pernah berhenti untuk sayangkan azfar . Azfar trlalu baik untuk lin . Sometimes lin terasa yang lin tk layak untuk azfar :'D Tapi lin percaya pada namanya jodoh . Sayang ? Tunggu lin balik eh ? Lin sayang azfar sesangat . Lin brharap sgd yang azfar tak kan prnah bosan tunggu lin :'D Insyaallah :'^^

Sweet Moment :') 
Haa , cuba tengok gambar tu lelama :D Kalau boleh tenung lelama sampai pecah screen computer tu :) 









PAST FUTURE




_______________________________________